You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Утвърден опит от 2002

Агенция за недвижими имоти AVANGARD IMMO е основана от брокери с над 20 годишен опит. Основният предмет на дейност е посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, ново строителство, консултантски услуги, пазарни анализи, съдействие при кредитиране и други услуги, свързани с имотния сектор.

Доказали сме се в успешна реализация на множество жилищни обекти, ваканционни апартаменти, селски къщи, офиси и други различни видове имоти. При работата с нашите клиенти имаме изградена система и план за продажбата или покупката на недвижим имот.

Сигурни сделки! Предлагаме пълно съдействие за документацията, адекватни решения според пазара, медиация в преговорите и гарантираме условията при покупко- продажба на имоти в цялата страна. Според нас най-важно е да защитим интереса на клиентите си.

Доволни клиенти! Независимо дали търсите новото си жилище или имот за инвестиция- отговора е в нашата динамично развиваща се база данни и многобройни ексклузивни оферти, които може да намерите само при нас. Дългогодишният ни опит в сферата гарантира успеха ви и плавното преминаване на целия процес по покупко-продажба!

Свържете се с нас