You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
400 000

Продава се чудесна нова модерна къща с невероятна морска панорама! Намира се само на 200 метра от морския бряг и Слънчев ден, с лесен достъп и близост до автобусна спирка. Всички удобства - ток, вода и канализация - са налице, а със заверено разрешение за ползване няма грижи.

Самата къща има зашеметяваща архитектура и предлага 300 кв.м. РЗП. Със своя самостоятелен озеленен двор с поливна система на 500 кв.м., тук се наслаждавате на простор и зеленина.

Висококачествените материали са използвани за строителството, с външна и външна изолация. Дограмата е Кьомерлинг, която контролира достъпа до пръстови отпечатъци, гарантира вашата сигурност. За отопление се грижи термопомпа, а ролетната щора на гаража е практично допълнение.

Не можете да не обикнете изложението на къщата - югоизток, което разкрива неустоима морска панорама. На приземния етаж ще намерите гараж за две коли, стая, сервизно помещение и баня.

На втория етаж се очаква обширно помещение от 100 кв.м., подходящо за хол, дневна и кухненски бокс, с огромна тераса и изглед към морето. А на третия етаж са разположени 3 спални, гардеробна и 2 бани, таванско помещение .

И това всичко е на цена от 400000 евро. За повече информация и оглед се свържете с Таня Герова на телефон: 0899857677.

Не изпускайте тази уникална възможност за собствен оазис с несравнима морска панорама!

Търси имот

Изпрати запитване